16 Ocak 2015 Cuma

STAND GÜZELLİKLERİ

Bu başlığı okurken gerçekten bir insan da düşünmeden edemiyor. Ne yapsın yani bir stant da ne gibi güzellik olabilir diyebilir. Aslında kendince haklı olduğunu düşünen kişilerin ayakkabı gibi bu tür şeyler satan mağaza sahiplerine söylemeleri hatta o kadar uğraşmalarına bile gerek yoktur aslında. Çünkü mağaza sahibi en son bileceği iş orada çalışan stant dizenler yani personeller onları dizdikleri için daha iyi bilirler kullanışlı olup olmadıklarını. Patron yani mağaza sahibi ise güzel bir görünüm ister ve bu güzel görünümün de ucuz bir maliyete sahip olmasını istemektedir.

Aslında patron da haklıdır ne diyebiliriz ki pleksi dediğimiz bu madde olmasaydı camlara yüzlerce belki de binlerce para verip bu tür alışkanlıkları yani kırma gibi olaylar gözlenip sürekli para harcamak zorunda kalacaktır.

Yani düşünün 10 tane ayakkabı satıyorsunuz 20 tane cam kırıyorsunuz belki de o mağaza sahibi camları ucuz fiyata alamayabilir. Cam görünümlü bu malzemeyi pleksi istanbul da bulmanı o kadar kolay ki anlatılmaz bile. pleksi imalatı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder